A festékboltból rendeltem pelenkát

3 éve dolgozom egy helyi festékboltban. Nagyon kedvelem, igazából az egyik barátom édesanyja üzemelteti, talán ezért is jött ide olyan jó érzéssel. Szerencsére szépen lassan fejlődik az üzlet, eleinte csak én voltam alkalmazott, azóta már négyen vagyunk összesen.

Pontosan ennek a növekedésnek köszönhetjük, hogy mostanában szükségessé vált néhány újítás, ami miatt sokszor túlóráztunk. A túlórával semmi bajom alapvetően, ám jelentősen megnehezítette, hogy beszerezzem az otthonomba szükséges dolgokat, többek között a pelenkát a gyermekemnek.

Az egyetlen szerencsém, hogy néhány héttel ezelőtt ajánlotta nekem a LORD Shop webáruházát az egyik barátnőm.
A LORD Shop egy elég széles termékválasztékkal rendelkező webáruház, melyben higiéniai termékeket lehet vásárolni, többek között pelenkát is.

Mivel már nem volt lehetőségem elmenni munka után a boltba, este a LORD Shopon néztem szét a munkaidőm egy lopott szünetében.
Nagyon örültem neki, hogy rengeteg különféle pelenka szerepelt a kínálatban: nadrágpelenkák, bugyipelenkák, ráadásul itt mindenki meg tudja találni azt a kategóriát, amit ő keres. Ennek az az oka, hogy itt egyaránt rendelhető olyan pelenka is, ami kifejezetten a magas minőséget képviseli, valamint olyan is akad, ami azoknak érhet fel egy kisebb kinccsel, akiknek szűkös a pénztárcájuk.

A pelenkákon kívül számos higiéniai termékük is van, így a popsitörlőt is sikerült innen megrendelnem, valamint nekiálltam átnézni a tusfürdőket, valamint egyéb, felnőtteknek való termékeket is.
Került a kosaramba néhány borotva, és még a gyermeknek való, bababarát mosószert is meg tudtam rendelni, pedig azt aztán rendesen vadászni kell a boltokban.

A rendelés végén a végösszeg rendkívül kedvező volt. Mindemellett a szállításra vonatkozó lehetőségek is tetszettek: volt lehetőség a hagyományos, futárszolgálattal történő kiszállításra is, de létezik egy úgynevezett túrajárat is, amely egy költséghatékony és kiszámítható alternatíva lehet.
Utóbbinak a lényege, hogy meghatározott időpontokban a cég futárai elindulnak egy előre megtervezett útvonalon, és, ha ezen az útvonalon át tudod venni a csomagot (mert például ott a munkahelyed vagy a lakásod), akkor hihetetlenül alacsony áron megúszod a kiszállítást.
Úgy döntöttem, kihasználom ezt a kedvezményes lehetőséget.

Szerencsére nagyon jó tapasztalatokkal nyugtázhattam az első rendelésemet. A túrajárat a tervezett időben érkezett, és még kártyás fizetésre is volt lehetőség a futárnál.
A termékek, melyek a csomagban voltak mind kifogástalan minőségűek voltak az alacsony áruk ellenére is.

A LORD Shopot egy kiváló webáruháznak gondolom. Bár a szükség vitt rá, hogy innen rendeljek először, mégis úgy érzem, a sors akarta így, különben nem biztos, hogy megismertem volna ezt a kényelmes és költséghatékony vásárlási lehetőséget.