A festékboltos balesetem története

Pár hónapja a lakásom átfestését terveztem, ezért elmentem egy profi festékboltba. Az eladó lány nagyon kedves volt, mindent készségesen elmagyarázott, és egy kijelölt felületen ki is próbálhattam az egyes festékeket. Nagyban húztam az ecsetvonásokat a tetszésem elnyerő színnel, mikor egy óvatlan mozdulattal leöntöttem a lány táskáját. Sűrű elnézések, és jóvátételi ígéretek közepette kiviharoztam a boltból, és egyből felkerestem az Annatáska webshopot. 

Hátitáskák, válltáskák, testtáskák és mindenféle egyéb táskák, valamint kiegészítők széles választékát fellelni a kínálatban, ezért szinte biztos, hogy itt mindenki megtalálja a neki való darabot.

Az oldalon élmény a szörfözgetés, mert olyan, mintha egy előkelő, elegáns üzletben shoppingolnánk. A webfejlesztők finom kávészínek mellett döntöttek, ezek nem bántják a szemet, és illenek az oldalon megjelenő minőségi termékekhez. A felhasználói felület nem csak színeiben kellemes, hanem kényelmes is. Egyértelmű a menü rendszer, könnyű megtalálni a termékcsoportokat és a szűrők is szuperül működnek. 

Hátitáskák

Ha a keresőbe beírjuk, hogy „Hátitáskák”, az oldal egyből listázza a leírásnak megfelelő termékeket. Egyaránt kapunk tarka darabokat, egyszínű táskákat és egyedi grafikával tervezett, különleges példányokat is. 

Ha megvan a tuti tatyó, nincs más tennivaló, mint berakni a kosárba. Itt még kezelhetjük a már behelyezett termékeket, és utána irány a kassza. Szinte bármilyen típusú bankkártyával fizethetünk, és ha házhozszállítással rendelünk, akkor utólagos fizetésre is van lehetőség. Aki a csomagpontos megoldást szereti – mint például én – az ezt az opciót is választhatja. Ha táskákról van szó, nem találsz jobb üzletet.