A https://vizszereles.net weboldala igencsak jól fest, ha baj van

Hiszen ha sürgősen van szükség a segítségre és nem várhatunk arra, hogy majd talán pár nap múlva ki tud jönni valaki megnézni az elázott fürdőszobát, akkor a https://vizszereles.net valóban egy igazán jól festő megoldás. De ne szaladjunk ennyire előre, a mostani történet ennél régebbre nyúlik vissza.

Az én testvérem annyira talpraesett és dolgos, hogy kitalálta, hogy egymaga újítja fel a lakását. Ez mondanom sem kell, hogy nagyon sokféle munkát vonzott magával, a különböző kőműves munkákon át a villamos bekötéseken keresztül egészen a festésig. Ez utóbbi különösen nagy feladat volt, mégpedig azért, mert nem egyszerű színre festésről volt szó. Ő ugyanis azt találta ki, hogy mindegyik szobában egy igazi műalkotás lesz: egy igazi festmény, nem pedig csak valami egyszínű dolog. Mindig törekedett az egyediségre és kereste ezeket a lehetőségeket, de nem gondoltam volna, hogy ezt ennyire megbonyolítja.

A minták megtervezéséhez felkérte az unokatestvérünket, aki grafikus művész és gyakran foglalkozik ilyen jellegű tervezéssel. Természetesen ő is vállalta és villámgyorsan el is készítette a terveket. Nagyon tetszett mindkettőnknek, úgyhogy a következő lépés már csak az volt, hogy összerakjuk, milyen színű festékeket kell hozzá vásárolni.

Gondoltátok volna, hogy egy viszonylag egyszerűnek tűnő képhez is mennyire sokféle festék kellhet?! Mivel nekem semmi tapasztalatom nem volt ebben az ügyben, ezért egyáltalán nem számítottam rá, hogy milyen sok festékkel távozunk majd az üzletből – de hát így aztán mégis jó, hogy hárman mentünk ezért a sok cuccért. Aztán egy jó hétvégénk ráment arra, hogy szépen kifessük a lakást és közös erővel felvigyük ezeket a gyönyörű rajzokat is a falakra. Igen ám, azonban sajnálatos eset is történt – gyakorlatilag rögtön azután, hogy elkészültünk. Az a helyzet állt elő, hogy a szép, frissen festett fal a felső szomszédtól elkezdett ázni és ez odáig fajult, hogy a gyönyörű festménybe is belerondított. Ezt aztán sikerült ott helyben orvosolni, újra festettük a falat és örültünk, hogy még egy hétvégét rászánhatunk erre a bulira – közösen. De aztán a vízszereléshez mégis úgy döntött a testvérem, hogy inkább szakértő segítségét kéri ezek után, hogy a mi alsó szomszédunkkal ne történhessen hasonló baleset, mint velünk.

Így került képbe a https://vizszereles.net oldal, amit az egyik barátunk ajánlott, akinek az utóbbi időben meggyűlt a baja a dugulást illetően. Szóval megnéztük mi is ezt az oldalt és úgy döntöttünk egyöntetűen, hogy bizalmat szavaznánk ennek a cégnek.

Ők egyrészről sürgősségi vízszereléssel foglalkoznak, illetve mindennel, ami ebbe a kategóriába tartozik, tehát ha hidegek a radiátorok, vagy ha eldugul otthon valami, akkor is érdemes őket keresni (kivéve, ha az orrunk dugul el, akkor nem). A weboldalon minden fontos információ, elérhetőség és paraméter megtalálható egy kis bemutatkozóval egybekötve.

Nézzük csak, pontosan milyen munkákkal kapcsolatosan érdemes a https://vizszereles.net csapatának szakembereit keresnünk. Egyrészről, amit már én is említettem és mi is igénybe vettük ezt a szolgáltatásukat, a vízszerelés kérdése. Teljesen mindegy, hogy az most a WC-re vonatkozik-e, vagy valamilyen csőhálózati probléma adódott, esetleg szeretnétek valamit kicserélni, vagy éppen csőtörésre gyanakodtok. A legjobb helyen jártok és ha épp szerencsétek van, akkor már akár 1 órán belül ki is érkezhet hozzátok a szerelő. Persze, ez attól is függ, hogy éppen merre laktok – hiszen ők Pest megyében dolgoznak. Ennek megfelelően egy halom település fel van sorolva az oldalukon, ahová vállalják a kiszállást, köztük természetesen nagy szerepet játszik a főváros is. Ha nem sürgős az ügy, akkor is könnyedén lehet időpontot egyeztetni a telefonon keresztül, és egy jól megbeszélt időpontban jön majd megoldani a vizes ügyeket a szakember.

Egy másik közkedvelt és gyakori kérdéskör a csatornázás és ennek mindenféle vonzata. Ebben is igen széles a tevékenységek köre, nagyon széles skálával foglalkoznak az említett oldalnál, úgyhogy érdemes őket keresni. Akár bővebben is utána olvashattok a weben, hogy pontosan milyen esetek sorolhatók ebbe a kategóriába.

A csőtörést talán sajnos senkinek sem kell bemutatni. Ez nem olyan dolog, amit bárki bármikor kívánna a háta közepére, azonban akkor is meg kell oldani, nincs mese ezzel kapcsolatban sem. Akármilyen vezetéktípus esetében tudják a szükséges megoldást a https://vizszereles.net szakemberei. Én nem is tudtam, hogy ennyi mindent meg lehet különböztetni, de igazából lehet az szennyvízvezeték, lehet nyomóvezeték, vagy akár még a fűtési rendszerhez is tartozhat az a cső, amivel a baj történt. A legmodernebb technikával, műszeresen vizsgálva a törés feltételezhető környezetét pontosan meg tudják határozni, hogy hol van a gond a rendszerben, így nem kell feleslegesen olyan területeket feltárni, ahol nincs sérülés a csövekben.

Dugulás. Vagy sokkal inkább duguláselhárítás. Ezek megint nem olyan hívószavak, amiket senki se ismerne testközelből. Azt hiszem, hogy aki mosogat, vagy fürdőszobát használ, annak élete során legalább egyszer meggyűlik a baja azzal, hogy a lefolyó nem akar úgy viselkedni, ahogy kéne neki. Ebben is tud segíteni a https://vizszereles.net oldal – nincs ezzel kapcsolatban sem semmi kétség. Az oldalon olvashattok bővebben, hogy mikor és mitől alakulhatnak így ezek a dolgok és mit érdemes elkerülni annak érdekében, hogy ne történjen ilyesmi. De ha már mégis megtörtént a baj, akkor hívjátok őket bizalommal és a következő alkalomra majd úgyis okultok belőle, hogy mit érdemes és mit nem érdemes csinálni egy ilyen esemény alkalmával.

Egy érdekes pont volt számomra a csatornakamerázás. Pedig aztán semmi többet nem takar ez sem annál, mint amennyinek tűnik. Annyit jelent, hogy egy kamerával megvizsgálják azt a csövet, vagy éppen csöveket, amelyeknél kérdés, hogy nincs-e rajtuk repedés vagy épp törés. Ez azért fontos, hogy ne kelljen az egész csőszakaszon megbontani a falat, a betont, vagy bármit, ami körülveszi azt a részt. Hiszen gondoljatok csak bele, mennyire kellemetlen egy feleslegesen feltúrt helyiség, amikor aztán kiderül, hogy a repedés valójában már a szomszédban elkezdődik. Szóval ha ilyesmiről van szó, a csőkamerázás egy nagyon modern és hatékony megoldást jelenthet, ami megkíméli a nem sérült területeket a bontástól.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a fűtésszerelés is egy olyan tevékenység, amit a https://vizszereles.net csapata magas szinten űz. Ebből adódóan ha nem melegszenek rendesen a radiátorok, vagy mondjuk nagyon fura, erős hangja van bármelyiknek, akkor érdemes felkeresni a szerelőket és segítséget kérni tőlük ebben a kérdésben is.

Nekünk személy szerint nagyon pozitív tapasztalatunk volt a szolgáltatást illetően, mert gyorsan dolgoztak, nem kellett többször egyeztetni, rögtön tudták, hogy miket kell magukkal hozniuk és egy délelőtt alatt el is készültek a munkálatokkal. Ha lesz még ilyen vagy ehhez hasonló dolgunk, akkor biztos, hogy a https://vizszereles.net csapatától fogok segítséget kérni, de természetesen akkor is, ha esetleg sürgősen lesz szükségem a megváltó vízszerelésre.