A teljes testi megújulás nagyobb dolog lesz, mint a szobákat újrafesteni

De, ezzel együtt is ma már sokkal könnyebb ilyenbe is belevágni, mint régen, és a műmell árak sincsenek az abszolút luxus-kategóriában. Onnan tudom ezt, hogy megtaláltam a Kelemed Plasztika oldalát a plasztika.info.hu webcímen, ahol mindent közérthetően, de részletesen leírnak. Mi több, megnyugtatóan, mert nekem voltak ugyan félelmeim, de az alapos műtéti leírások is megnyugtattak. Keresni pedig azért kezdtem őket, mert úgy döntöttem, hogy teljes megújulásba fogok életem minden területét illetően!

Minden a költözéssel kezdődött, és direkt felújításra váró lakást kerestünk anno a párommal. Így olcsóbb, és legalább a saját ízlésünk szerint szabhatjuk át az arculatát, a felújítás során. A tatár meg nem hajtott minket. Főleg a festéstől voltunk “beindulva”, mert úgy vagyunk vele, hogy a dolgok színvilága tükrözi a lelki világunkat, és azt, amilyen hangulatban tölteni szeretnénk az időnket az egyes szobákban.

A testplasztika, vagy a mellplasztika más természetű dolgok. Azokkal nem kifejezni szeretnénk valamit ugyebár, mint a hajszínünkkel mondjuk, hanem szeretnénk elérni egy ideális állapotot, amire talán egész életünkben vágytunk…

A Kelemed Plasztika oldalán megnyugtathatjuk tényleg magunkat, hogy ez mindenkinél működött, aki hozzájuk fordult. A saját zsírfeltöltéssel megnagyobbított műmell árak úgy hatszázezer forint környékére nyújtózkodnak. Alsóhangon ezzel számoljunk, mert benne kell legyen még az a bizonyos szorító ruha is, tehát nem csak a magával a műtéttel célszerű kalkulálni.

Az összes ilyen dolgot persze, bármennyire rutinszerű már az olyan profiknak, mint Dr. Kelemen Ottó PhD több rutinvizsgálat előzi meg és követi is, esetektől és embertől függően. Menjünk el konzultációra, ha érdeklődünk, és még jobb, ha elolvasunk mindent a fenti linken, ha erre szeretnénk mi is “befizetni”. De, persze eléggé garantáltnak tűnik, hogy a Kelemed Plasztikánál jó kezekben leszünk. Ez már a netről is kiderül. Nem tegnap kezdték ők sem…

Ezért is nem aggódom végső soron, egy kicsit sem. Amikor saját zsírpárnáinkból leszívják a szükséges zsírmennyiséget, természetesen a zsírsejtek nem sérülnek. Vannak olyan speciális esetek, amikor a saját zsírral való feltöltés nem megoldás a nagyobbításra (alkati sajátosságok), de mindenféle egyéb megoldásról is olvashatunk az általuk végzett beavatkozások listáján. És nem csak mellplasztikával érdemes keresni őket persze. Műmell árak, műtéttípusok és mindenféle információ a folyamatról, és az azt megelőző és követő dolgokról tehát itt: plasztika.info.hu.