Az élményfestős lánybúcsú után jöhetett a szelfigép

A festés régóta hobbim már és bár nem valószínű, hogy túl tehetséges lennék, azért engem kikapcsol és feldob. Nemrégiben a húgom esküvőjének szervezésébe is belecsöppentem, ahol több ötletem is megvalósult végül.

Az egyik ilyen az élményfestés volt, amit a lánybúcsúra terveztünk. Nem akartunk hagyományos lánybúcsút, szerettünk volna különleges élményeket, kalandokat átélni. jókat nevetni. Ekkor jutott eszembe, hogy én milyen sokat szoktam nevetni az élményfestő órákon. Na persze nem a végeredményen, hisz az valahogy mindig jól sikerül, többet el is ajándékoztam már az ilyen alkalmakon készült festmények közül.

Szóval az ötlet az volt, hogy meglepiből elvisszük a húgomat egy ilyen zárt körű élményfestésre és jókat nevetünk majd. Bejött, mert így is történt, és nagyon jól sikerült kis alkotásokkal és megannyi élménnyel tértünk haza.

Kézzelfogható volt a szelfigép termése is. Ez már az esküvő hangulatát dobta fel igencsak. A szelfigép szerintem egy nagyszerű találmány, egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége is. Voltaképp egy profi, tükörreflexes fényképezőgép és egy profi nyomtató van egy dobozba zárva. És ez gyártja szüntelenül, korlátlanul a képeket. Ezt kínálja a selfigep.hu, és sok minden mást is.

Esküvői fotósarok kellékek – hogy mi mindennel is lehet kiegészíteni, feldobni a fotósarkot? Például álarcokkal, maszkokkal, vicces parókákkal, bajuszokkal. A lehetőségek tárháza végtelen és ezeket a végtelen lehetőségeket a selfiegep.hu-nál elérhetjük.

De van itt más is. nevezetesen az, hogy az elkészült képekből akár a helyszínek is tudunk emlékkönyvet készíteni. Így nemcsak azok kapnak ajándékot, akik fotózkodnak, hanem mi magunk is. Az esküvői fotósarok kellékek tehát sokféle lehetőséget kínálnak.