Az immunerősítés fontosabb, mint valaha

Olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy a hobbim végül a munkámmá vált és így tulajdonképpen egész nap festhetek. Mindig is rettegtem, amikor az iskolában irodai munkákkal próbáltak rémisztgetni és nyilván nagyon rosszul éreztem magam, amikor azt mondták, hogy a festészet nem szakma, keressek valami normálisat. Szerencsére nem adtam fel, és a munka számomra az én állandó és mindennapos terápiám.

Bár a saját stúdiómban dolgozom, ahol egyedül vagyok egész nap, és oda is mindig kocsival vagy bringával megyek, így nem találkozom sok emberrel, keveset vagyok tömegben, mégis úgy gondolom, hogy az immunerősítés elengedhetetlen, főleg a tél közeledtével, a vírushelyzetről meg nyilván nem is beszélve. Leginkább ezt úgy próbálom persze megtenni, hogy sokat mozgok, egészségesen táplálkozom, de néha még nekem is becsúszik egy-egy meghűlés. Ilyenkor a biocity.hu oldalt szoktam segítségül hívni.

Ezen az oldalon nagyon nagy a kínálat a természetes alapanyagú készítményekből. Sőt, tulajdonképpen csak ezek vannak. Szóval mindenki aki inkább a természetes dolgokat szereti, azoknak szívből ajánlom az oldalt, biztos hogy az egyik kedvence lesz. Illetve azoknak is, akik esetleg valamilyen érzékenységben szenvednek vagy vegánok, hiszem a reform élelmiszerek között végeláthatatlan kínálatával lehet találkozni.

Na de mielőtt bemutatom a Biocity teljes kínálatát, először elmondom, hogyan találkoztam vele és miért pont az immunerősítést emeltem ki. Nem rég eléggé megfáztam és nagyon ledobott a padlóra. Jó pár hét után végül sikerült kifeküdnöm, de úgy éreztem, hogy szükségem lesz még valami plusz támogatásra az egészséges életmód mellett és elkezdtem kutakodni a neten immunerősítők után. Így találtam rá a Biocityre és az Energy Imunosan kapszulára. 90 darabos és csak 6900 forint. Rögtön betettem a kosaramba és mivel nagyon megbízhatónak tűnt az oldal, kicsit még kutakodtam mielőtt rátértem volna a fizetésre. Nyilván először egy nagyon hosszú termékpalettával találtam szembe magamat, de aztán észrevettem, hogy a bal oldalsó sávban eszméletlenül részletesen be lehet állítani, hogy pontosan mire is szeretnék keresni. Beállíthatom például azt, hogy mekkora legyen a vitamin hatóanyaga, mi legyen a vitamin típusa, például kapszulás vagy szirupos, mire legyen jó, például emésztésre. immunerősítésre, vagy szív és érrendszeri problémákra, de emellett még számít szűrőt beállíthatunk, ha nagyon specifikusan keresünk valamit.

Miután bedobáltam a kosárba még pár hasznos vitamint, tovább nézelődtem az arcápolás témakörben, ugyanis utóbbi időben szerettem volna az összes arckrémemet valamilyen természetes alapanyagú készítményre lecserélni, nagyon sok jó márkával találkoztam itt, amiknek a nagy részét például nem ismertem, de egy kis utánaolvasás után végül nagyon szimpatikussá váltak így, rendeltem egy zöld tea kivonatos mattító arckrémet a Green Pahrmacy márkából és egy gyógynövényes micellás vizet kamillakivonattal.

Nagyjából tehát így nézett ki az első Biocity rendelésem, gondoltam először letesztelem ezeket a termékeket, mielőtt minden összevásárolok (pedig bevallom lett volna bőven mit).

A megrendelésem kb. 4 nap alatt megérkezett fizetésnek pedig első körben az utánvétes fizetést választottam, gondoltam így biztonságosabb lesz most.

Szerencsére minden rendeben volt és azóta már több ízben is rendeltem a Biocitytől, a reformélelmiszerektől kezdve, az étrend-kiegészítőkön át, egészen az öko háztartási cuccokig.