Egy kocsi színe nem minden

Ha kocsivásárlásra kerül sor, biztosan sokaknak befolyásoló tényező a szín is, hiszen mindenkinek van egy féle álomautója. Az ideális persze a kedvenc márkánk kedvenc típusa lenne, mindez a kedvenc színünkben pompázva. De természetesen sokszor lejjebb kell adnunk az igényeinkből, ha épp nem tehetjük meg, hogy az álomautónkat vegyük meg. Amiből viszont nem érdemes lejjebb adni az a minőség. És ez ugyanúgy vonatkozik arra is, mivel látjuk el szeretett járművünket. Autósboltok tömkelege áll rendelkezésünkre, hogy beszerezzük a kocsink működéséhez szükséges anyagokat, folyadékokat, kiegészítőket. De, mint mindenhol, persze ezek közt a boltok közt is vannak különbségek.

Az én kedvenc autósboltom az Olajwebshop, ahonnan szinte bármilyen típusú kenőanyagot be tudok szerezni jó áron, ráadásul a termék mellé sokszor még profi tanácsokat is kapok, szakemberektől.

autósboltok

Az Olajwebshop üzleteit négy helyen is megtalálod a városban, Kőbányán, Kelenföldön, Újpesten és Óbudán is, de ha ezek közül egyik sincs a közeledben, akár a webshopról is rendelhetsz terméket, házhoz szállítással. A jó tanácsokról így sem kell lemaradnod, hiszen az ügyfélszolgálaton is szívesen válaszolnak a kérdéseidre, és örömmel adnak tanácsot, ha nem vagy benne biztos, melyik termék lenne a neked megfelelő.

Mellesleg a döntésben a weboldalon át elérhető applikációk is segítenek. Például, ha motorolajat keresel, de nem vagy biztos benne, melyiket érdemes venned, elég ha csak beállítod a kocsid típusát és a rendszer kiadja a neked legmegfelelőbbet. Természetesen különböző márkákból is válogathatsz, sőt, ha valami nem szerepel a webshopon, de mindenképpen azt szeretnéd, a cég egy e-mail váltás után akár be is szerzi neked. Tehát a minőségről semmiképp nem kell lemondanod, ahogy a szűrők, gyertyák, adalékok esetében sem, amiket szintén megtalálsz mind a webshopon, mind az üzletekben.

A csomagküldő szolgáltatás az ország egész területére kiterjed, így az se gond, ha nem Budapestről szeretnél rendelni. Ráadásul a cég harminc napos indoklás nélküli garanciát is ad a termékeire, tehát egy hónapon belül vissza lehet vinni vagy küldeni a tévesen rendelt termékeket.

A cég több magyarországi importőrrel is szerződésben áll, és megbízható értékesítési úton juttatja el ügyfeleihez a termékeit.

Ha te is a legjobbat adnád a kocsidnak, és épp autósboltok után kutatsz, az Olajwebshopon remek helyen jársz. Náluk biztosan nem fogsz csalódni, se a kiszolgálásban, se a minőségben, és szuper tanácsokkal lehetsz gazdagabb, ha betérsz valamelyik üzletükbe. Ezen felül a netes oldaluk magazinjából is gyarapíthatod a tudásodat autós témában.