Egy művész barátom adott segítséget édesapám hentesüzletéhez

Rdealer hu

A barátaim közül nagyon sokan szeretnek festeni, az egyik közülük jelenleg művészeti egyetemre jár, egy másiknak van is műterme, szóval sok vizuálisan kreatív emberekkel vagyok körbevéve. Gyakran vannak olyan alkalmak, amikor csak összeülünk alkotni. Igaz én nem festek, hanem zenélek, de elég inspirálóan tudunk hatni egymásra. Innen jött az ötlet, hogy nyissunk egy művész kávézót.

Az ötlet megvolt és rövidesen az ideális helységet is megtaláltuk, így már csak a berendezésre és gépekre volt szükség. Szerencsére ez utóbbira már volt is ötletem, mert nem is olyan régen az egyik művész barátom rátalált az Rdealer hu webáruházába, amikor pizzasütőt keresett. És egyrészt megtalálta a keresett pizzasütőt, másrészt klassz volt, hogy megismerte az Rdealer hu webshopját, mert így tudott egy oldalt, ahonnan lehet vendéglátóipari gépeket szerezni. A mostani helyzetünkben is például nagyon jól jött. El is kezdtem körülnézi az Rdealer hu oldalán. Mielőtt nagyon belemélyedhettem volna, felhívott édesapám. Neki hentesüzlete van, aminek most kezdte el tervezni a gépesítését, ezért egy nagy “bevásárlás” még neki is hátra volt.

Mondtam neki, hogy nézzen körül az Rdealer hu oldalán, mert ott biztos vannak olyan gépek, amelyeknek nagy hasznát venné. Hiszen egy egész aloldal foglalkozik a húsipari gépekkel, sőt még csomagológépeik is vannak. Mondta, hogy mindenképpen körül fog nézni, mert például füstölőgépet is szeretne venni. Arról nem is beszélve, hogy újdonság gyanánt szeretne vákuum csomagolású termékeket is forgalmazni, ehhez pedig szükség lesz a megfelelő berendezésre. Én pedig tovább nézelődtem.

Új gépek a kávézóba és a hentesüzletbe is

A kávézóba szerencsére nem kellett túl sok gépet rendelnünk, és azt a keveset pedig gyorsan megtaláltuk az Rdealer hu oldalán. Így végül rendeltünk onnan kávégépet, gyümölcscentrifugát, melegszendvicssütőt, shake készítőt és még néhány apróságot. A felhasználóbarát szűrő- és keresőrendszer segítségével pillanatok alatt megtaláltam a keresett termékeket. Leadtam a rendelést, illetve nem sokkal később telefonon megbeszéltük a szállítással kapcsolatos információkat, illetve megérdeklődtem, hogy mit kell tudni a gépekre vonatkozó garanciáról.

Másnap beszéltem édesapámmal is. Ő is rendelt néhány dolgot a Rdealer hu webáruházából, és ő is izgatottan várja, hogy megérkezzenek és végre kipróbálhassa őket. Szerencsére nem kellet túl sokáig várnunk, a megbeszélt időpontban mindkettőnknek megérkeztek a megrendelt termékek. Miután leellenőriztem, hogy minden hiánytalanul és épségben megérkezett-e, ki is próbáltam a gépeket, hogy ne élesben derüljön ki, hogyha van probléma. Az Rdealer hu végképp elnyerte a bizalmamat, mert minden tökéletesen működött. Mint később kiderült, apukámnál is minden rendben volt, az ó gépei is hibátlanul működtek, így könnyedén lezajlott nála is a gépesítés. A füstölőgépnek különösen örült mert azt már tényleg nagyon régóta tervezte, hogy kipróbálja.

Az Rdealer hu-tól rendelt termékekkel később sem volt semmi probléma, így akkor is rendeltünk tőlük, amikor a nagy népszerűségre való tekintettel, nyitottunk még egy (kicsit kisebb) kávézót. Az Rdealer hu egy megbízható támaszunkká vált a vendéglátóipari gépek terén.