Hogy legyen mivel vinni a festéket…

Festeni öröm. A képek, amiket festékkel, ecsettel és némi kreativitással létrehozhatunk, csodálatosak tudnak lenni, arról nem is beszélve, hogy a festés tökéletes elfoglaltság, ha le akarjuk vezetni a stresszt, el akarjuk ütni az időt, vagy csak ki akarjuk élni a bennünk lévő érzelmeket, gondolatokat. A festésnek azonban eszközigénye van. Szükségünk van hozzá minimum egy ecsetre, festékekre valamire, amire elkészíthetjük az alkotásunkat. Ez lehet papír, deszka vagy vászon, esetleg egy üres falfelület. Ezeket az eszközöket (persze a falfelület kivételével) nagyrészt beszerezhetjük egy művészellátó boltból. Mivel időnként akár sok eszközt is meg kell vásárolnunk, nem árt, ha rendelkezünk a szállításhoz egy autóval.

Egy autónak azonban karbantartásra is szüksége van, ilyenkor pedig jól jöhetnek a Méta autószerviz szolgáltatásai, akiknél például elérhető autó Átvizsgálás is.  A műhely kék-sárga színű weboldalán található menüpont a szolgáltatásoknak, az áraknak, a blognak, a galériának, az időpontfoglalásnak és persze az elérhetőségeknek is kapcsolat néven. A márkafüggetlen autószerviz Budapest 19. kerületében található. Mint írják a weboldalon, ez egy megbízható, ügyfélközpontú, jó autószerviz. Garanciát is vállalnak a szerelésre és az alkatrészekre, utóbbiakra minimum 6 hónapot, legyen szó eredeti vagy utángyártott alkatrészekről. A szerviz vállalja újabb, modernebb autók szerelését is, de az idősebb járgányokat is nyugodtan el lehet hozni hozzájuk szerelésre. Vállalják kisteherautók és személyautók javítását is.

A náluk elérhető szolgáltatások a következők: autó Átvizsgálás és állapotfelmérés, autódiagnosztika és hibakód kiolvasás, autó villamossági szerviz, autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés és tisztítás, fék javítás és szerviz, fényszóró beállítás, futómű beállítás és javítás, DPF szűrő csere és tisztítás, kuplung csere, javítás, szerviz, lengéscsillapító és rugó csere, olajcsere, vezérlés csere és szervizelés. Érdekesség, hogy minden szolgáltatásukról bővebb leírást is olvashatnak az autók iránt érdeklődők. Az autódiagnosztikáról például kiderül, hogy nem csak a hibakódok kiolvasásából áll, hanem külön műszeres diagnosztika is tartozik bele. Ez a folyamat viszonylag egyszerű: a szerelők rákötik a műszert az autóra és várják a kidobott hibakódokat. Diagnosztizáláskor a műszer az autóba épített összes számítógéppel képes kommunikálni. Kiderülhet például, ha hibás egy ajtóvezérlő modul, ha hiányos valamelyik területen az áramellátás, vagy ha nem működik megfelelően a tetőablak. A szervizben az amerikai és a koreai és az európai piacon megtalálható összes autót tudják diagnosztizálni. Az autóvillamossági szervizhez tartozik minden, ami az autóban található elektromossághoz tartozik. Ilyen lehet például az ablakemelő rendszer, a generátorok, az önindítók meg a gombok.

Minden elvégzendő munkát alapos átvizsgálás és árajánlattevés előz meg. Ez azt eredményezi, hogy semmiképpen sem fogja az autótulajdonost váratlan meglepetés érni fizetéskor, minden javításról előre kikérik a véleményét. Mint írják, kollégáik több mint 15 éves munkatapasztalattal rendelkeznek, így nem jelent gondot a különböző márkájú, életkorú és kategóriájú autók javítása. Ezt bizonyítandó leírták azt is, hogy több ezer visszajáró ügyfelük van. Minden alkatrészre minimum 6 hónapos garanciát vállalnak, ez nem függ attól, hogy a beszerelt alkatrész gyűri vagy utángyártott eszköz-e. Ha az alkatrészeket az ügyfél hozza a szervizbe, akkor felmerülhetnek plusz költségek.

De mi is az, amit ez a szerviz nyújtani tud?

Minőség, pontosság, megbízhatóság, modern technika és megfelelő tájékoztatás. A weboldalon található telefonszámon lehet velük kapcsolatba lépni, de van lehetőség elektronikus időpontfoglalásra is. Az érdeklődők a blogjukon érdekes cikkeket is olvashatnak.