Merjünk egyediek lenni festésben és öltözködésben is!

Folyamatosan a változatosságra törekszem. A lakberendezésben, a személyes tárgyaimmal kapcsolatban, a megjelenésemben és az öltözködésben is. Megértem, ha valaki nincs oda a feltűnő cuccokért, nem szeret kitűnni a tömegből és szürkeségre vágyik. Én nem ilyen vagyok. Szeretem, ha észrevesznek az emberek. A feltűnő ékszerek és a nagy, színes mintákkal díszített ruhák tökéletesen kiszolgálják ezt a vágyamat. és hogy mi kerül a lábamra?

Többnyire valamilyen laza vászoncipő vagy sportcipő, többnyire lapos talppal. A CipoMarket.hu webáruházban vásárolok legszívesebben, mert itt minden szezonra sikerül megtalálnom az épp aktuális kedvencemet. A szűrőt használva a kedvenc színeimet és a sarokmagasságot is kiválaszthatom, így garantáltan az a kínálat jelenik meg előttem, melyre biztosan igent mondok majd. Természetesen a méret és az árfekvés vonatkozásában is lehetőség van a szűkítésre a CipoMarket.hu -n. És ami a legjobb, hogy a vásárlásom végeztével garantáltan egy minőségi, hosszú életű és rendkívül kényelmes cipő lesz az enyém. Így a csizmákat, bokacipőket, a nyári papucsokat, szandálokat és minden egyéb lábbelit a CipoMarket.hu weboldalán vásárolok meg.

Én már törzsvásárlónak mondhatom magam, hiszen évek óta rendszeres megrendelőjük vagyok és még sohasem csalódtam a termékeikben. Imádom, mert gyorsan, szinte percek alatt, csupán néhány kattintással elintézhetem a vásárlást. Nem kell hosszasan sorban állnom vagy keresgélnem a boltok polcain. Sőt, még csak fel sem kell állnom a kanapéról. Csak felnyitom a laptopot és indulhat is a móka.

A CipoMarket.hu kizárólag minőségi, népszerű márkákat árul. Felfedezhetőek náluk a Tamaris, a Nike, az Adidas, a Rieker, a Batz, az s. Oliver, a Mayo Chix és még számos más neves gyártó is. Nemcsak nőknek, de férfiaknak és gyerekeknek is széles termékpalettával szolgálnak. A vásárlás roppant egyszerű és tényleg gyors. A választást követően csak a kosárba kell helyezni a terméket, majd megadni az adatainkat, a szállítási címet és kiválasztani a szállítás módját. Ha esetleg valakinek problémát okoz a pontos méret meghatározása vagy a gyerekének vásárol, érdemes az oldal bal szélén található mérettáblázathoz fordulni segítségül. Itt minden egyes márka vonatkozásában férfi-, női- és gyerek termékekre bontva nézhetjük meg, hogy az egyes méretek pontosan mekkora lábhosszhoz vannak méretezve. Hiszen márkánként bizony más és más a pontos méret.

A CipoMarket.hu a GLS futárszolgálatot bízta meg a szállítással, melynek költsége minden esetben 1000 Ft. Előreutalással történő vagy utánvétes fizetés esetén is ugyanennyi a postaköltség. A GLS munkanapokon 8 és 17 óra között végzi a szállítást a vásárláskor megadott címre, így érdemes otthon tartózkodni ebben az időszakban vagy megbízni valakit az átvétellel. A pontos szállítási idő előtt a GLS munkatársai egyébként jeleznek a pontos időponttal kapcsolatban egy 3 órás intervallum megadásával. Az értesítés a futár telefonszámát is tartalmazza, így probléma esetén lehet vele egyeztetni.

Színes egyéniségeknek színes cipők és ruhák dukálnak. A szürke unalmas és lehangoló. Törjünk ki a szürkeségből, merjünk egyediek és önazonosak lenni! Hiszen a világ épp annyira lesz sokszínű, ahány ember meg meri mutatni valódi énjét!