Nem mindegy, hogy falfesték vagy festékpatron…

Apukám szobafestőként dolgozik, mesterember. Be szoktam segíteni a rendelésekkel, hogy ne neki kelljen mindent intéznie. Amúgy is a kivitelezési részhez jobban ért, mint az internetes keresgéléshez.

Múltkor, amikor átmentem hozzá, pont valamit nyomtatott és miközben tűzte össze a papírokat, megkért, hogy vegyek neki festéket. Lerakta a papírt az asztalra és már rohant is tovább, így nekiálltam keresgélni a neten. Mindig, amikor én vagyok a beszerző, akkor a legkedvezőbb ajánlat megtalálásáig kutatok.

Szerencsére hamar rátaláltam egy ideális ajánlatra a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron linken. A keresőbe elegendő volt beírnom, hogy HP nyomtató és festékpatron és hopp, csak a miénkkel megegyező nyomtató szériaszámra kellett kattintanom.

Ugyanis a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron oldalon a HP nyomtatók teljes listája megtalálható kategóriák szerint növekvő számsorrendben. A kompatibilitás szerint felosztott termékek csoportosítása azért is jó, mert a kevésbé hozzáértők is könnyedén beazonosítják a nekik szükséges terméket.

Miután megtaláljuk a saját nyomtatónk szériaszámát, csak rá kell klikkelni, és az ahhoz megfelelő patronok közül válogathatunk szín vagy márka szerint. Nem csak eredeti HP patronok vannak, hanem adott esetben utángyártott patronokat is kínál a Nyomtatóalkatrész webshopja. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy még kedvezőbb áron jussunk hozzá a nyomtatási kellékekhez.

A költséghatékonyságot pedig fokozza még két további tényező is. 

A Nyomtatóalkatrész cég minden esetben biztosít mennyiségi kedvezményt, ami nem csak egy adott termék beszerzésénél érvényes, hanem más árucikkekkel is összevonható az akció. Már 2 termék vásárlása esetén is jobban járunk, de 3 db-tól még tovább csökken az ára a kiválasztott nyomtatókelléknek. 

És ez még nem minden! Ugyanis jelenleg minden szállítást ingyenesen biztosít a cég, függetlenül attól hogy milyen értékösszegben rendelünk a webshopból. Mint sok más helyen szokás, itt nem kell több ezer forintért rendelnünk az ingyenességhez, ez alapból jár.

Ráadásul a szállításnál kérhetjük otthonra is megvásárolt termékeket, de csomagpont is az opciók között szerepel, ha nem vagyunk biztosak az otthoni átvételben. Azon meg ne aggódjunk, hogy a közelünkben nincs csomagpont, ugyanis az országban több, mint 900 ilyen közül válogathatunk. Egyéb előnye még, hogy nem vagyunk időhöz kötve, ha ezt választjuk.

Rendelésnél érdemes még figyelnünk a szállítási időre amit a terméknél jeleznek. + kategóriával találkozhatunk és mindegyik egyedi színkóddal és szimbólummal van ellátva. Létezik zöld pipa, ami a legjobb eset, ugyanis ennél a jelnél 1-2 nap a szállítási idő. A következő kategória a kék pipa. Itt se gondoljunk a legrosszabbra, ugyanis itt a maximalizált szállítási idő 4 munkanap. A harmadik csoportot pedig narancssárga homokórával jelzik. Ezek a termékek rendeléshez kötöttek, több időt kell rájuk várni vagy szükséges az egyeztetés az ügyfélszolgálattal. 

Viszont a Nyomtatóalkatrész ügyfélszolgálata nem csak ilyen esetekben fogadja a hívásunkat, hanem minden felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésre minden hétköznap. Konkrétan hétfő és csütörtök között 10-től délután 4-ig, péntekenként pedig ugyancsak 10 órától délután 2-ig.

Hibás termék vásárlásakor beszélhetünk velük is, vagy e-mailen is jelezhetjük a problémát, de minden esetben szükséges a nem megfelelően működő árucikket visszaküldeni a Nyomtatóalkatrész számára, és ők vagy az eredeti, gyártók által megszabott vagy az utángyártott termékre érvényes garanciális feltételek szerint járnak el.

Lényeg a lényeg: megrendeltem a szükséges patronokat kedvező áron ingyenes szállítással.

Csak hát mint kiderült édesapám falfestékekre gondolt… Jót nevettünk a helyzeten, de azért megdicsért, hogy milyen jó webshopot találtam. Már csak a falfestékek Nyomtatóalkatrész verzióját kell megtalálnom.