Színes férfi pólók

A legutóbbi galériás kiállítás megtekintésével az egyedi színek használatával ismerkedhettem meg. Nem másképpen, minthogy a művész egy acél lapra alkotott. A technikája nem volt túl bonyolult, viszont a színek használata nagyon sokatmondó volt, hiszen olyan egyedi, élénk színeket használt, csíkok formájában, amilyet még egyik festőnél sem láttam. Hol nagyon is mentek egymáshoz a vízszintes csíkok, hol pedig nagyon elütöttek a színek egymástól, szinte már zavaró módon, de mégis volt bennük valami nagyon összeillő. A barátommal voltam, aki ezt a kis színekre vonatkozó kitérőt, annyira nem szerette meg, csak elviselte valamilyen formában, néha hangot adva neki, hogy ez neki túl egyhangú, mármint nem a színek, hanem a csíkok.

De ha tudná, hogy éppen azon vagyok, hogy a születésnapjára egy vicces, és színes férfi pólóval lepjem meg, lehet nem tiltakozna ennyire a művészet ellen. Még jó, hogy már meg is rendeltem a pólót, és a holnapi nap szállításra kerül. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a kis meglepetése a születésnapjára, úgy voltam vele, hogy több kisebb ajándékkal készülök, ezek között volt az, hogy egy egyedi pólót rendelek neki. Sokat kutattam a megfelelő pólógyártó után, mivel voltak elvárásaim, amiből nem tudtam engedni semmilyen körülmények között. Ilyen volt az, hogy nagyon jó minőségű legyen a póló anyaga, és, hogy ez magában foglalja azt is, hogy nem nekem kell beszerezni a pólót, így időt és energiát takarítok meg magam számára. Tehát ez az elsők között volt, hogy szuper minőségű pólók legyenek, a második ilyen, hogy nagyon egyedi legyen, akár még én is beleszólhassak, ötletelhessek, hogy mi szerepeljen a pólókon. És legyenek gyorsak, mivel picit késésben vagyok a rendeléssel. Tehát eme pár kis kritériumnak kellett megfelelnie a cégnek akitől rendelni készültem, és láss csodát találtam egy ilyen céget.

LOLmarkt.hu – Férfi pólók nyomat készítésével is foglalkoznak, ahogyan körbenéztem a honlapjukon, nem is akartam onnan tovább menni éreztem, hogy megtaláltam azt a céget, amely képes az én kis igényeimet teljesíteni.

Ahogy körbenéztem náluk, fantasztikusan van megszerkesztve a honlapjuk, így még egy kezdő netező, interneten rendelő is ki tud rajta igazodni és meg tudja rendelni azt a pólót, amit keres. Mivel ténylegesen minden pólót forgalmaznak, kezdve az alap kategóriánkon át, hogy férfi és nő, tovább haladva, hogy milyen alkalomra keres az érdeklődő pólót. Annyi a választási lehetőség, hogy születésnap, munka, ünnep, állatos felirat és kép között is lehet választani. Ténylegesen meg tudja mindenki találni azt a pólót, amiért az oldalhoz érkezett.
LOLmarkt.hu – Férfi pólók tekintetében rendkívül nagy a választék, én rámentem arra, hogy a születésnapi kínálatukat mutassa a szűrő, és így is jó pár darab közül sikerült szemezgetnem, majd választanom is. Annyira aranyosa találtam a kínálatukban, hogy nem volt arra szüksége, hogy egyedi feliratot kérjek, hiszen a kvázi referencia munkák között megtaláltam azt, amit kerestem. Azt is ki lehet választani eme remek oldalon, hogy milyen színű legyen a póló, így egy színesre rányomtam, majd meg is rendeltem, nem volt időm a késlekedésre.

LOLmarkt.hu - Férfi pólók

Ahogyan azt olvastam az oldalon, hogy 1- 2 nap szállítás ezzel ezt tartani is fogják. Örülök, hogy megtaláltam a céget, amelynek azóta elküldtem az elérhetőségét is a barátnőimnek, szívből ajánlva őket. Én pedig izgatottan várom a csomagot, a LOLmarkt.hu – Férfi pólóval.